Bønes Skolekorps
Bønes Skolekorps - Spilleglede gjør deg bedre
 • Arrangement 2019/2020    • Konkurranser    • Turer    • Konserter    • Instrumenter    • Om oss    • Arkiv    • Interne sider     • Gjestebok  

 

 

   Arrangement 2019/2020

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 466 615

 

 


Julestemningen iverksatt på Bønes
 

Creme de la creme av Bønes-regionens instrumentelle virtuoser var samlet i Bønes kirke for å markere julehøytidens ankomst, og de fikk vokalt akkompagnement fra finanselitens fremste musikalske rekker, Finanskoret. Gjennom et variert og stemningsfylt repertoar ble dype jule-følelser vekket i en samlet tilskuerskare.

Det var ingen enkelt ledestjerne som hadde geleidet de mange frammøtte til Bønes kirke, men snarere et stjernespekket show med Bønes skolekorps, Bønes Brass og Finanskoret. Årets julekonsert viste fram både bredde og dybde i det kulturelle musikklivet i regionen, og de tilreisende overvar en auditiv berikelse av de sjeldne. Aller bakerst stod tre vise menn og nikket anerkjennende; dette var verdt den lange reisen fra Paradis.   

Bønes skolekorps bidro sterkt til opplevelsen med innslagene "Nordnorsk julesalme", “En stjerne skinner i natt”, "All I want for Christmas", “Amazing grace” og "Joy to the world".

Konserten kulminerte i et vakkert samspill mellom Bønes skolekorps og Bønes brass. Unionen har en interessant historisk aspekt, da Bønes Brass og Bønes skolekorps har utspring fra samme krybbe i fordums tider. Det hendte i de dager på 80-tallet at foreldre til Bønes skolekorps-musikanter lot seg inspirere til å etablere et eget voksenkorps, Bønes brass. Til de muntre tonene fra Jingle Bells kunne en la tankene gli tilbake til ein vesal stall der dette musikalske samarbeidet en gang ble født. Forhåpentligvis gav samarbeidet gjensidig inspirasjon, og alle hjerter gleder seg til fortsettelsen. Men aller mest gleder alle seg nå til jul.  

Den flotte konserten kan gjenopplevelsen via lydfilene under. 

   

Julekonsert Bønes kirke 2019

Spill All I want for Christmas
All I want for Christmas

Last ned
Spill En stjerne skinner i natt
En stjerne skinner i natt

Last ned
Spill Jingle Bells
Jingle Bells

Last ned
Spill Nordnorsk julesalme
Nordnorsk julesalme

Last ned
Spill Amazing grace
Amazing grace

Last ned
Spill Joy to the world
Joy to the world

Last ned

Utskriftsvennlig versjon