Alle hjerter banker for Bønes

Det var høy puls og tendens til atrieflimmer blant de mange tusen frammøtte til Hjertebank, årets store veldedighetsarrangement i Fyllingsdalen. Blant 90 spente søkere skulle en liten håndfull få drømmene oppfylt i regi av Sparebanken Vest.

Bønes skolekorps har hatt en eventyrlig vekst (i antall så vel som høyde) de siste årene, og har etter hvert regelrett vokst ut av uniforms-kolleksjonen vi har tilgjengelig. Nye uniformer, spesielt til juniorkorpset, har således vært etterlengtet i lengre tid. Sparebanken Vest deler hvert år ut en million kroner til frivillige organisasjoner gjennom sitt prosjekt Hjertebank, og vi søkte i år om tilskudd til nye uniformer for å varme små bankende juniorhjerter å kalde dager.

Juniorkorpset møtte følgelig mann- og kvinnesterke opp på arrangementet i Framo-hallen for å overvære utdelingen. Det var vill hamring i brystet på de små, og korte anfall av angina hos de medfølgende voksne, mens vi ventet på kunngjøringen av årets Hjertebank-vinnere. Vi slapp heldigvis å vente lenge. Bønes skolekorps var blant de første vinnerne som ble annonsert, og ble tildelt hele 50 000 kr. De scenevante juniorene sjarmerte hele salen med sine jublende takksigelser og seiersrop.

50-Tusen takk til Sparebanken Vest og Hjertebank
Søk
Driftes av Styreportalen AS