Jubileumstur til Italia 2024

Etter flere år med innstendig masing fikk musikantene endelig muligheten til å sette kursen til sydlige strøk på korpstur. Den fem dager lange utflukten til Gardasjøen ble en ubetinget suksess, komplett med musikalske innslag, bading og fornøyelsespark.
Det er således høyst usikkert om turen vil redusere eller intensivere masing om fremtidige utenlands-ekskursjoner.

Musikantene måtte opp før hanen fiser, og møtte opp på Flesland før kl. 05. Det lyste imidlertid spenning og ikke søvnmangel fra de fleste ansiktene. Direkterute fra Flesland ble etterfulgt av direktebuss til Poiano resort, et gigantisk hotelkompleks med all verdens fritidstilbud. Det var fotballbaner, volleyballbane, tennis, padel-tennis, bordtennis, 50 meters svømmebasseng, driving range for golf, treningsstudio, gaming room og bueskyting. Alt innenfor et naturlig avgrenset område. Bønes-gjengen var fordelt på 4- og 6-persons leiligheter, men det var stor sosial interaksjon på tvers av rom, kjønn og alder. 

Tirsdagen fremførte skolekorpset en fantastisk konsert i Verona på Piazza Bra, og et stort publikum flokket seg rundt for å bivåne. Bønes-gjengen var virkelig i vinden, bokstavelig talt. Det ble et kort intermesso med notekaos etter et plutselig vindkast, men for øvrig gikk alt som planlagt. 

Onsdagen var dedikert til fornøyelsesparken Gardaland, men et voldsomt lyn/tordenvær truet med å sette en stopper for planene. Etter en kort utsettelse klarnet imidlertid himmelen opp, og musikantene fikk rikelig med tid til snurring, spinning, fall og kvalme i berg- og dalbaneparken. 

Torsdag var det badeliv i Garda by, etterfulgt av en kveldskonsert samme sted. Bønes-musikantene fikk skryt av konferansieren: «You have done a great job!». Hjemreisen startet slik som utfarten, men en grytidlig avreise. Andelen trøtte tryner var langt høyere på hjemfarten, men det var høyst forståelig. 

Alle var enige om at det var en fin tur, men at det kanskje blir en stund til neste gang de få lyst på pasta.
Last ned en fil

turer/2024-jubileumstur-italia/inforskriv.pdf

Last ned
Søk
Driftes av Styreportalen AS